Baby fotografering

Få lavet en billedserie med flotte portrætter ved en erfaren baby fotograf, som viser jeres barns udvikling i den første del af livet.

Det kunne gøres ved at vi laver et sæt billeder af barnet (med og uden forældre) en gang om måneden igennem det første år.

Compare

Beskrivelse

Få lavet en billedserie med flotte portrætter ved en erfaren baby fotograf, som viser jeres barns udvikling i den første del af livet.

Det kunne gøres ved at vi laver et sæt billeder af barnet (med og uden forældre) en gang om måneden igennem det første år. Vi kan også starte endnu tidligere og tage mavebilleder under graviditeten.

Fotografering af nyfødte vil altid foregå hjemme hos jer, hvor der vil være mulighed for omklædning og i trykke omgivelser.

Ønsker i søskende med skal der være barnepige til dem, for dette kan tage tid og de skal ikke kede sig indtil den del af fotograferingen, hvor de skal være med.

I skal vide at dette kræver tålmodighed, der kan gå tid før baby er klar. Prøv såvidt muligt at have valgt tøj og være klar inden fotograferingen. Jeg prøver så vidt muligt at lave billeder af baby såvel sovende som vågen.

I er meget velkomne til at kontakte mig med spørgsmål og kommentarer til ovenstående.

I kan booke mig til baby fotografering ved at kontakte mig enten på telefon 22 21 26 35 eller på e-mail post@ksafoto.dk eller brug kontakt formularen på denne webside.